Vyberte si svůj server!

Сервери достапни веднаш (на залиха). Кога плаќате за период подолг од 1 месец, плаќањето е без надомест за инсталација и со значителен попуст (до 18%)! Ние го инсталираме оперативниот систем по ваш избор. Ако

Dart (Intel 8GB 500GB) 1 Достапно

Cena již od 483,80 CZK měsíčně!

Procesor Intel J1900 4x 2.42 GHz
Operační paměť 8 GB RAM
Úložiště 1x 500 GB HDD
1x IPv4 adresa, IPv6 subnet

Xeon E3 (Intel 16GB 2x 1TB) 1 Достапно

Cena již od CZK 738,- měsíčně!

CPU Intel Xeon 8x 3.60GHz
Operační paměť 16GB RAM s ECC
Úložiště 2x 1 TB Enterprise HDD
1x IPv4 adresa, IPv6 subnet

Orpax (Intel 8GB 2TB) 1 Достапно

Cena již od 984,-- CZK měsíčně!

Procesor Intel Xeon 4x 2.4 GHz
Operační paměť 8GB RAM s ECC
Úložiště 2x 1 TB SATA HDD
1x IPv4 adresa, IPv6 subnet

Chaluha (Intel 32GB 4064GB) 1 Достапно

Cena již od CZK 1.025,-- měsíčně!

CPU Intel i5-3470S 4x 3.60GHz
Operační paměť 32GB RAM
Úložiště 2x 2000GB HDD + 64 GB Flash
1x IPv4 adresa, IPv6 subnet