Изберете го вашиот сервер!

Сервери достапни веднаш (на залиха). Кога плаќате за период подолг од 1 месец, плаќањето е без надомест за инсталација и со значителен попуст (до 18%)! Ние го инсталираме оперативниот систем по ваш избор.
  • cena již od CZK 360,80 měsíčně!

   4x vCPU
   8GB RAM
   200GB storage
  • cena již od CZK 721,60 měsíčně!

   8x vCPU
   16GB RAM
   400GB storage
 • Green Server

  Од 489/mo
  500 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • Cena již od CZK 400,- měsíčně!

   1x CPU 2 jádra Intel/ AMD
   16 GB operační paměť
   2x 2000GB HDD úložiště
 • EDS-25 Plus

  Од 500/mo
  500 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • Cena již od CZK 410,- měsíčně!

   Intel CPU s max. 4 jádry
   8 - 32 GB RAM
   250 GB až 2x 2TB SSD NVMe
 • EDS-25

  Од 550/mo
  500 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • Cena již od CZK 369,- měsíčně!

   AMD / Intel CPU s max. 4 jádry
   8GB RAM (up to 16GB)
   1x 250GB SSD (up to 2x 2TB)
 • EDS-50

  Од 929/mo
  500 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • Cena již od CZK 679,78 měsíčně!

   AMD / Intel CPU s max. 6 jádry
   8GB RAM (upgrade max. 16GB)
   1x 250GB SSD (max. 2x SSD/HDD)
 • EDS-95

  Од 1,229/mo
  500 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • Cena již od CZK 925,78 měsíčně!

   AMD / Intel CPU s max. 8 jádry
   8GB RAM (upgrade max. 32GB)
   1x 250GB SSD (max. 4x SSD/HDD)
 • Intel Xeon

  Од 975/mo
  500 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • Cena již od CZK 799,50 měsíčně!

   Intel Xeon CPU 8x 3.80GHz
   32GB ECC RAM
   2x 2TB ent. storage
 • Custom

  Од 0/mo
  500 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • Cena dohodou!

   Konfigurace na přání
   Konektivita na přání
   Doplňkové služby.
Вклучено во сите пакети
 • 1 IPv4 address + 1 IPv6 subnet /64
 • hardware maintenance
 • optional server management
 • 1 gigabit uplink (10G optional)
 • support services
 • upgradable hardware