Промоции, попусти и заштеди

Ние нудиме различни попусти. Од вас зависи кој ќе го одберете! Нудиме и постојани попусти и разни промоции и купони за попуст. Во случај на добар морал за плаќање и добивање на поголем број услуги или производи од нашата компанија, можете да добиете индивидуален попуст на производи или услуги. Индивидуалните типови на попусти може да се комбинираат само со автоматски попуст за должината на припејд периодот, а не меѓу себе.

Постојани попусти

Автоматски ќе добиете попуст за секоја нарачка доколку изберете подолг рок на плаќање. Износот на овој попуст зависи од избраната должина на припејд периодот на услугата и тоа:

должина на припејд период 1 месец = износ на попуст од вкупниот износ на нарачката 0%
должина на припејд период 3 месеци = износ на попуст од вкупниот износ на нарачката 1,5%
должина на припејд период 6 месеци = износ на попуст од вкупниот износ на нарачката 3%
должина на припејд период 12 месеци = износ на попуст од вкупниот износ на нарачката 6%
должина на припејд период 24 месеци = износ на попуст од вкупниот износ на нарачката 12%
должина на припејд период 36 месеци = износ на попуст од вкупниот износ на нарачката 18%
за подолг рок на плаќање цената и висината на попустот се утврдуваат со договор

 

  • platby, ceny, vyúčtování, slevy
  • 11 Корисниците го најдоа ова како корисно
Дали Ви помогна овој одговор?

Понудени резултати

Do kdy musím zaplatit?

Námi vystavené faktury za služby mají automaticky nastavenu splatnost na poslední cen...

Kde najdu fakturu?

Faktura za objednané služby chodí automaticky na adresu elektronické pošty, kterou jste ovedl/a...

Како можам да платам?

Како можам да платам? Како да се надополни кредитот? Дали е можно да се плати со криптовалути?