Прашања

 Промоции, попусти и заштеди

Ние нудиме различни попусти. Од вас зависи кој ќе го одберете! Нудиме и постојани попусти и разни...

 Како можам да платам?

Како можам да платам? Како да се надополни кредитот? Дали е можно да се плати со криптовалути?  

 Do kdy musím zaplatit?

Námi vystavené faktury za služby mají automaticky nastavenu splatnost na poslední cen...

 Kde najdu fakturu?

Faktura za objednané služby chodí automaticky na adresu elektronické pošty, kterou jste ovedl/a...